R2rvySEWq_VVz5tnW2nqBMgJ_VU

17 Eki 2013

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır  MALZEMELER:
  1.   1 litre süt
  2.   Yarım küçük paket margarin (65 gr.)
  3.   2,5 kahve fincanı un
  4.   2,5 kahve fincanı şeker







  HAZIRLANIŞI:
  1- Bakır bir tencerede yağ ile un çok açık pembe kavrulur, 1 litre süt ve şeker konup karıştırarak pişirilir. Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.
  2- Mikserle 15- 20 dakika çarparak sakızlaştırılır. Islatılmış 20- 25 cm. çapındaki cam tabak veya tepsiye boşaltılıp buzdolabında soğutulur. Dilimlenip servis yapılır.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yandex.Metrica